Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.12.13 14:33 Frissítve: 2010.12.05 00:08

A szövetség elnökségének tagjai elégedettek Várhidi Péterrel

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége mai ülésén megtárgyalta és elfogadta Várhidi Péter jelentését az A-válogatott elmúlt évi teljesítményével, és az elért eredményekkel kapcsolatban - adta hírül a honi szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu. A szövetségi kapitány kijelölése érdekében további egyeztetések lesznek: Kisteleki István a 2008. január 15-i rendkívüli elnökségi ülésen tesz javaslatot a kapitány személyére.

Bár bizakodtunk, hogy a csütörtöki nap után talán okosabbak leszünk, a Magyar Labdarúgó-szövetség ülésén a legfontosabb kérdés megválaszolatlan maradt. Továbbra sem lehet tudni, hogy az elkövetkező években is Várhidi Péter irányíthatja-e a magyar válogatott szakmai munkáját.

Mert bár a honi szövetség elfogadta a szövetségi kapitány beszámolóját - a hivatalos verzió szerint: "Várhidi teljesítette az elnökség által meghatározott célkitűzéseket, s az előzetesen lefektetett elveket betartva végezte munkáját. Ezért az elnökség tagjai kifejezésre juttatták elégedettségüket, s elismerésüket fejezték ki a szakembernek, illetve az általa irányított stábnak" - szerződését nem hosszabbította meg. Egyelőre...

A kilenc tagból álló elnökség, és a főnök, Kisteleki István úgy határozott, hogy az ideális megoldás érdekében megrágják még egy kicsit a témát, és csak utána döntenek a folytatásról. Vagy a váltásról.

Mindenesetre Várhidi támogatói (hozzávetőleg a sportszerető magyar lakosság kétharmada) bizakodhatnak, az elnökség viszonylag szűk határidőt szabott meg saját magának - egészen pontosan Kisteleki Istvánnak -, hogy megnevezze azt a személyt, akinek irányításával a válogatott megkezdheti a felkészülést a vb-selejtezőkre.

A jelölt személyének előterjesztése, valamint szerződtetésének szentesítése a 2008. január 15-i rendkívüli elnökségi ülésen várható.
2021.09.13 19:04:52

Magyar válogatott THURY GÁBOR

Az egyetlen magyar aranylabdás futballistára néhány góljának felidézésével emlékezünk.

2021.09.14 21:26:46

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Volt idő, amikor szinte naponta együtt utaztunk a metrón a ma nyolcvan esztendeje született Albert Flóriánnal. Ő a Fradi-pályára ment, én a szerkesztőségbe. Beszélgettünk sok mindenről, de hiába éreztem, hogy elfogad, éppen olyan elfogódottság volt bennem, mint amikor egy kisgyerek találkozik az ideáljával.

2021.09.13 15:06:13

Magyar válogatott MILITÁR IVÁN

VIDEÓS ELEMZÉS. Válogatott tanulságok és az előrelépés lehetőségei a szeptemberi vb-selejtezők fényében.

2021.09.10 09:15:11

Magyar válogatott SZABÓ GÁBOR

Közeledett az olaszországi világbajnokság, és küszöbön állt az angolok elleni budapesti mérkőzés, amelyet okkal illethetünk a hiánypótló jelzővel.

2021.09.08 23:28:49

Magyar válogatott S. T. J.