Olimpia: Nagyon fáj a lábam - Karakas Hedvig

Vágólapra másolva!
2012.07.30. 15:48
Mint arról már beszámoltunk, Karakas Hedvig az orosz Irina Zablugyina legyőzése után a bronzéremért mérkőzhet a francia Automne Paviával a londoni olimpián a női cselgáncsozók 57 kilogrammos versenyében. A dzsudoka a meccs után a Nemzeti Sportnak elmondta, egyre jobban érzi korábbi sérülését.

„Természetesen nagyon örülök, hogy sikerült győznöm. A meccsen inkább jobbról próbálkoztam, de a meccset eldöntő akciót végül balról értem el. Kétszer is próbálkoztam ezzel az akcióval, és másodjára sikerült” – kezdte értékelését a Nemzeti Sportnak Karakas Hedvig az Irina Zablugyina elleni vigaszági győzelem után.

A dzsudoka elmondta, egyre jobban érzi korábbi sérülését. Mint ismeretes, Karakas másfél hónappal az olimpia előtt combizomszakadást szenvedett.

„Nagyon fáj a lábam de most már kibírom valahogy. A kondimmal egyébként minden rendben, fel vagyok készülve a hosszú meccsekre” – mondta Karakas, aki az utolsó két meccsén ráadásra kényszerült. A magyar versenyző egy órán belül mérkőzik a bronzéremért a francia Automne Paviával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik