Zaragoza: edzője nem engedi el Pintér Ádámot Sergio Ramos csapatába

Vágólapra másolva!
2010.12.28. 10:55
Javier Aguirre, a spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó helyén álló Zaragoza vezetőedzője úgy döntött, nem engedi el játékosait a napokban esedékes jótékonysági mérkőzésekre, így Pintér Ádám sem élhet a megtisztelő meghívóval.

A magyar védő a sevillai támadó, Frédéric Kanouté alapítványa és az UNICEF által közösen szervezett, Bajnokok Afrikáért elnevezésű mérkőzésre kapott meghívót.

Pintér az élvonal válogatottjában szerepelt volna szerdán este a madridi Vicente Calderón Stadionban többek között David Trezeguet, Simao Sabrosa, Tomás Ujfalusi, Sergio Agüero és Valerón társaságában, Sergio Ramos (Real Madrid) csapatkapitányi ténykedése mellett. A másik csapat, az Africa United csapatkapitánya a mali Frédéric Kanouté lesz, tiszteletbeli edzőnek José Mourinhót kérték fel; e keretbe kapott meghívót Pintér zaragozai klubtársa, a marokkói származású, holland állampolgárságú Said Boutahar is, de Aguirre őt sem engedi el.

A csapat irányítását novemberben átvevő mexikói szakvezető technikai okokkal indokolta a klub honlapján közölt döntését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik