WBA: Végig teljes értékű játékosként kezeltek - Gera

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.15. 16:04
Ahogy arról már beszámoltunk, Gera Zoltán újabb egy szezonra aláírt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtjára készülő West Bromwich Albionhoz. A magyar válogatott támadó a birminghami klub egyik szurkolói oldalának elmondta, rehabilitációja idején is végig teljes értékű játékosnak tekintették, majd hozzátette, ebben a szezonban már nem szeretné látni az orvosi személyzetet.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerződésemet. A legutóbbi szezon második fele frusztráló volt a számomra, de jó érzés tudni, hogy ismét van esélyem a játékra. Szerettem volna a klubnál maradni, mert a sérülésem idején mindenki támogatott engem. Az utóbbi hónapokban a szakmai stáb és csapattársak is biztattak, és – bár a szerződésem lejárt – végig úgy bántak velem, mint aki a következő szezonban is a keret tagja lesz. Szóval sohasem kételkedtem abban, hogy a West Bromwichnál maradok” – mondta Gera a westbromwichalbion-mad.co.uk oldalnak.

„A fizioterapeuták és az orvosok mindvégig tudták, hogy mit kell tennem a felépülésem érdekében. Fantasztikus munkát végeztek, de ebben a szezonban nem akarom őket többet látni. El sem tudok képzelni annál jobb bánásmódot, mint amit tőlük kaptam. Most már csak a visszatérés jár a fejemben, a célom, hogy sérülésmentes legyen az idényem” – folytatta a 34 esztendős közönségkedvenc, majd kitért a rehabilitációs munka hátralévő részére is.

„A mögöttünk hagyott egy hónapban nagyon kemény erőnléti edzéseket végeztem. Még egy hétre szükségem van, és újra a csapattal edzhetek, ami jó érzés. Azt követően további négy hét kell még, hogy bevethető állapotba kerüljek, és ha a dolgok jól alakulnak, visszatérhetek a pályára” – osztotta meg a közvéleménnyel az előtte álló edzésmunka menetét Gera, aki a várakozások szerint októberben állhat ismét a West Brom szakmai stábjának rendelkezésére.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik