Schalke 04: Itt is mindent ki akarok adni magamból - Szalai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 17:04
Szalai Ádám immár a Schalke 04 labdarúgójaként tett ígéretet a klub saját televíziócsatornájának: a továbbiakban is ugyanolyan keményen dolgozik, mint eddig, és célja, hogy mindent kiadjon magából, valamint küzdőszellemével és csapatjátékával minél több győzelemhez segítse a gelsenkircheni csapatot.

SZAVAZÁS

Mit ér el Szalai Ádám a Schalke játékosaként?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Nagyon felgyorsultak az események a végén, gyorsan összejött minden, és nagyon örülök, hogy Gelsenkirchenben vagyok. Nagyon szerettem volna, hogy összejöjjön az átigazolás, és megtiszteltetés ez nekem. Pillanatnyilag szinte hihetetlen, hogy itt vagyok, és nagyon élvezem – ugyanakkor tudom, mennyi munka volt abban, hogy ide jussak, és azzal is, mennyit és milyen keményen kell dolgoznom a továbbiakban” – mondta Szalai a Schalke Tv-nek, majd a csatorna kérésére jellemezte is magát.

„A legnagyobb erősségem, hogy valódi csapatember vagyok, és ez soha nem is fog változni. Azt ígérhetem, hogy ugyanolyan erőbedobással fogok dolgozni a Schalkénál is, mindegy, hogy kilencven percet kapok a pályán, vagy egyet. Meg akarom itt is mutatni, hogy a harcos játékstílusommal és a csapatemberi kvalitásaimmal segíteni tudok (...) A legfontosabb, hogy elmondhassam mindig, amikor lejövök a pályáról: mindent kiadtam magamból. Ez a célom a Schalkénél is, no meg persze gólokat lőni, gólokat előkészíteni és minél több győzelemhez segíteni a csapatot.”

Ahogy a klub riportere meg is jegyzi, Szalai Bundesliga-históriájából egy dolog biztosan nagyon szimpatikus a Schalke drukkerei számára: első gólja a német bajnokságban az ősi és utált rivális Borussia Dortmund (vagy ahogy a riporter mondja, „valami fekete-sárga csapat a közelben") hálójában landolt...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik