Olaszország: Filkort elengedik, a tizedik kölcsön jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.01. 12:19
Olasz sajtóhírek szerint az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Avellino nem gördít akadályt Filkor Attila távozása elé a téli átigazolási időszakban.

A tuttoavellino.com portál úgy tudja, hogy a korábban már olvasható információk igaznak bizonyulnak, és az Avellino vezetősége elengedi a harmadosztályú Pavia által szerződtetni kívánt magyar válogatott középpályást. a korábban már olvasható információk igaznak bizonyulnak, és az Avellino vezetősége elengedi a harmadosztályú Pavia által szerződtetni kívánt magyar válogatott középpályást.

Most már minden a Pavia vezetőin és Filkoron múlik, hogy meg tudnak-e egyezni egymással.

Mint ismeretes, a 26 éves Filkor az AC Milan futballistája, ám rendre kölcsönadják alacsonyabb osztályú kluboknak. Az előző szezonban a francia második vonalban szereplő Chateauroux-ban futballozott.

A Grosseto, a Sassuolo, a Gallipoli, a Triestina, a Livorno, a Bari, a Pro Vercelli, a Chateauroux és az Avellino után a Pavia lehet a tizedik klub, amelynek milánói „gazdaklubjai” (előbb az Inter, majd a Milan) kölcsönadják a hatszoros magyar válogatott futballistát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik