Olaszország: a magyar középpályás az élvonalból kieső Chievóhoz kerülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.01. 10:35
null
Schäfer András (jobbra) távozhat a Genoától (Fotó: Facebook/Genoa)
Értesüléseink szerint Schäfer András az élvonalbeli Genoa labdarúgócsapatától a tavasszal az olasz másodosztályba kieső Chievóhoz kerülhet kölcsönbe.

 

A genoanews1893.it szerint két másodosztályú klub, a Pisa és a Serie B-be a tavasszal kieső Chievo is kölcsönvenné a Genoától a januárban az MTK-tól szerződtetett, de a Serie A-ban még nem szereplő Schäfer Andrást. A genovai portál úgy tudja, korábban a Pisa tűnt befutónak a 20 éves játékosért folyó versenyben, ám azóta változott a helyzet, és várhatóan a Chievo veszi kölcsön a magyar futballistát.

„Schäfer Andrást Magyarországon és Olaszországban ismerik a legjobban, de volt megkeresés Csehországból, Németországból és az Egyesült Államokból is vele kapcsolatban. Meg tudom erősíteni, nevezett olasz csapatok valóban felvették a kapcsolatot a Genoával Schäfer ügyében, egy héten belül eldőlhet, hol folytatja” – nyilatkozta a középpályással kapcsolatban érdeklődésünkre a játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Pataky Tibor.

Schäfer januárban egymillió euróért szerződött az MTK-tól a Genoához, a tavasszal a klub Primavera-csapatában szerepelt, de nyáron az első csapatban is pályára lépett, a Lyon elleni, 4–3-ra megnyert edzőmeccsen csereként beállva gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik