NS: Felcsúton zengett az öltöző; Váczi Zoli megmondta a frankót – szerda

Vágólapra másolva!
2015.12.01. 23:40
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
♦ 1. Alex Teixeira, 2. Nikolics Nemanja és Pierre-Emerick Aubameyang, 4. Robert Lewandowski, Neymar, Jamie Vardy. Jó kis lista, igaz? Borsi Gergely ír róla.

Juhász Roland elment dzsúdóedzésre, különben Böde Dániel még a végén őt is földhöz keni a szerdai FTC–Videoton bajnokin. A válogatott védő ennél azért komolyabb dolgokról is beszélgetett Somogyi Zsolttal, például arról, hogyan motiválja az edzőváltással lendületbe jött Videotont Horváth Ferenc vezetőedző.

Árki Gábor DVTK-sportigazgatóból Kamler János próbált konkrétumokat kihúzni a Bekő Balázs vezetőedzőnek adott ultimátum kapcsán, de a sportvezető azt kérte, hadd ne kelljen kommentálnia a különféle eshetőségeket – inkább várjuk meg az MTK elleni találkozót!

♦ Zengett a hazai öltöző a Puskás Akadémia és az Újpest keddi bajnokija után, de Robert Jarni, a PAFC vezetőedzője azt mondja, ő így gratulál.

♦ Az egykori békéscsabai és Vasas-kedvenc, a horgászás–cigaretta–labdarúgás háromszögben a súlypontot mindig máshová helyező Váczi Zoltán elképesztő dolgokat mond két korábbi csapatáról. Mondjuk a pénzét felélte, szinte kegyelemkenyéren él egy volt csapattársai békéscsabai kérójában, de a – szerinte – frankót megmondja.

♦ Kétszeres Bajnokok Ligája-győztes edző ült a debreceni női kézisek kispadjára, és Simon József már beszélt is a szlovén Tone Tiseljjel, aki nagy terveket szövöget a cívisvárosban, és szerinte akár a magyarok is érmet szerezhetnek a szombaton kezdődő világbajnokságon.

Babos Tímea őszintén elmondta Klein Ronnak, miért szenved olykor meglepő vereségeket: az első számú magyar teniszezőnő nemcsak megfelelési kényszeréről és pszichológusairól vall, hanem arról is, hogy a látszólag csillagászati keresete hogyan aprózódik szét igen hamar.

♦ Ha a magyar súlyemelők is úgy szorongatták volna a súlyokat, ahogyan Szabó Gábor kollégánk Dobos Imre sportági elnököt, most nem riói kvóta nélkül búslakodna az egykori sikersportág. Az elnök mindenesetre nem tartja magát felelősnek a houstoni vb kudarcáért és még bízik az olimpiai szereplésben.

Hosszú Katinka most éppenséggel 11 számban nevezett a szerdán rajtoló netanyai rövid pályás úszó Európa-bajnokságra, aztán majd meglátja, mennyiben indul el – mindenesetre ki akarja préselni magából a jó eredményeket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik