Notts: „No Bajner, no party” - az edző elmondta, mit gondol erről

Vágólapra másolva!
2015.01.21. 21:25
null
Bajner rendszeres játéklehetőséghez juthat a Nottsban (Fotó: Notts County Facebook)
Az angol harmadik ligás Notts County menedzser-asszisztense, Greg Abbott a klub hivatalos honlapjának adott videointerjúban beszélt Bajner Bálint szerződtetéséről: elmondása szerint az Ipswich Town menedzsere, Mick McCarthy és a volt Notts-, most már Ipswich-kapus Bartosz Bialkowski is döntő szerepet játszott az átigazolásban.

„Tárgyaltunk Mick McCarthyval egy másik játékosról is, de ő máshová ment. Mick ekkor megkérdezte, hogy milyen típusú játékost keresünk? Azt mondtuk, valódi centert, aki nagy, erős és meg tudja tartani a felpasszolt labdákat – így jött az ajánlata. Meg szeretném köszönni a segítségét, mindent megtett azért, hogy Bálint hozzánk kerüljön, miután bejelentettük az érdeklődésünket. Bart [Bialkowski – a szerk.] is segített, elmondta Micknek, hogy nagyon jól érezte magát nálunk” – nyilatkozta Abbott.

„Bálint nagy segítség lesz a támadásépítésben. Az elmúlt négy-öt hétben nagyon könnyen visszaküldték az előrelőtt labdáinkat, ez pedig védekezésre kényszerített minket. Bálint meg fogja tartani a labdákat, amíg a középpályásaink és a védőink fel tudnak futni a támadásokhoz. Ez azt jelenti, hogy át tudjuk helyezni a súlypontot az ellenfél térfelére, ez pedig nagyon hiányzott az elmúlt hónapban. Ő az, akit Jimmy Spencer sérülése óta kerestünk” – tette hozzá.

Abbott azzal is tisztában van, hogy kultuszhőst igazolt, sőt, neki is feltűnt a #NoBajnerNoParty hashtag és a magyar trollhadtest aktivizálódása – még azt is elmondta, mit gondol arról, hogy „No Bajner, no party."

„No Bajner, no party? Amíg bevesznek a partiba, addig rendben van! Mindenesetre hallottam, hogy a nővére [Vadócz-Bajner Dóra – a szerk.] modellkedik. Meghívtuk a szombati meccsre, ott lesz a kispadon" – tréfált az edző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik