Newcastle United: Remélem, jövő héttől a többiekkel edzhetek - Kádár

Vágólapra másolva!
2010.07.31. 16:18
Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a Newcastle labdarúgócsapatának magyar védője, Kádár Tamás ágyéksérülést szenvedett. A fiatal magyar játékos a Chronicle-nek elmondta, jó kezekben van, háromszor végez egy nap rehabilitációs edzést, és reméli, jövő héttől már csapattársaival edzhet.

 

„Nagyon csalódott vagyok a sérülésem miatt, mert elég rosszkor jött. Jól ment az edzés a felkészülési időszakban, és pont az edzőtábor végén, az első felkészülési mérkőzés előtt sérültem meg" – nyilatkozta Kádár.

„Nagyon rossz, hogy eddig nem játszhattam felkészülési mérkőzéseket, csak edzőtermi edzéseket végeztem és futottam. Nehéz ez az időszak, főleg mivel merész álmaim vannak, amelyeket minél hamarabb el szeretnék érni. Most azonban nem tehetek mást, csak a felépülésre koncentrálok" – mondta a fiatal magyar védő.

„Napi három edzést végeztem el a fizikoterapeutákkal, akik nagyszerű munkát végeznek. Jó kezekben vagyok. Remélem, jövő héten már a csapattársaimmal edzhetek, minél hamarabb meccset szeretnék játszani" – zárta Kádár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik