MLS: Stieber-gólpassz, a háromgólos előny sem volt elég

Vágólapra másolva!
2018.06.14. 07:11
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján három magyar érdekeltségű meccset rendeztek: Stieber Zoltán, Nikolics Nemanja és Németh Krisztián egyaránt kezdőként lépett pályára, mindhárom légiós csapata döntetlenre végzett.

Eseménydús összecsapást hozott a Toronto FC és a D.C. United találkozója. Utóbbi hiába tett szert háromgólos előnyre az első félidőben – a másodiknál Stieber Zoltán adta a gólpasszt –, a hazaiak a 86. percben már az egyenlítő gólt ünnepelték. A hajrá is izgalmasra sikerült, a 90. percben ismét megszerezte a vezetést a D.C., a Torontónak azonban erre is volt válasza, így 4–4-es döntetlennel zárult a mérkőzés. Stiebert a 80. percben lecserélték. Toronto FC és a D.C. United találkozója. Utóbbi hiába tett szert háromgólos előnyre az első félidőben – a másodiknál Stieber Zoltán adta a gólpasszt –, a hazaiak a 86. percben már az egyenlítő gólt ünnepelték. A hajrá is izgalmasra sikerült, a 90. percben ismét megszerezte a vezetést a D.C., a Torontónak azonban erre is volt válasza, így 4–4-es döntetlennel zárult a mérkőzés. Stiebert a 80. percben lecserélték.

A mérkőzés összefoglalója (Stieber gólpassza 1:46-tól)

Az előző bajnokin megsérült Nikolics Nemanja ismét hadra fogható volt, így természetesen a Chicago Fire kezdőcsapatában kapott helyett. A Colorado Rapids az első negyedóra végén már két góllal ment, erre gyorsan válaszolt a vendégcsapat, így a 24. percben már 2–2-t mutatott az eredményjelző. A folytatásban nem született újabb gól, csupán egy chicagói kiállítást jegyezhettünk fel a 84. percben. Nikolics végigjátszotta a meccset.

Németh Krisztián együttese, a New England Revolution szintén 2–2-re végzett, a magyar támadó a 70. percig volt a pályán.

MLS, ALAPSZAKASZ
MAGYAR VONATKOZÁSÚ EREDMÉNYEK

Toronto FC–D.C. United 4–4
Colorado Rapids–Chicago Fire 2–2
San Jose Earthquakes–New England Revolution 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik