MLS: Nikolics betalált, Stieber és Németh is gólpasszt adott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.01. 07:15
null
Nikolics Nemanja adta meg az alaphangot (Fotó: Twitter)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján három magyar érdekeltségű meccset rendeztek: Nikolics Nemanja, Sallói Dániel, Németh Krisztián és Stieber Zoltán egyaránt kezdőként lépett pályára, előbbi góllal járult hozzá csapata győzelméhez, míg utóbbi kettő egymás ellen szerepelt.

A Chicago Fire már a hatodik percben előnybe került Nikolics Nemanja szezonbeli hetedik góljával, és bár a New York City az első félidő hajrájában fordított, Alekszandar Katai duplája győzelmet ért a Chicagónak. A magyar futballistát a 72. perben lehozták.

Chicago Fire–New York City FC 3–2


Egymás ellen szerepelt Németh Krisztián és Stieber Zoltán együttese, a New England Revolution és a D.C. United. Mindkét magyar csapata első góljánál vállalta magára az előkészítő szerepét, a találkozó a hazaiak 3–2-es sikerével végződött. Némethet a szünetben lecserélték, Stieber végigjátszotta a meccset. A D.C. Unitedben még nem lépett pályára a nemrég szerződtetett Wayne Rooney

New England Revolution–D.C. United 3–2

Sallói Dánieléknek ezúttal nem ment, a Sporting Kansas City kétgólos vereséget szenvedett a Montreal Impacttól. A magyar támadó végig a pályán volt.

A Los Angeles Galaxy izgalmas meccsen játszott hatgólos döntetlent a San Jose Earthquakes otthonában, Zlatan Ibrahimovic kétszer talált be.

MLS, ALAPSZAKASZ
Chicago Fire–New York City FC 3–2
New England Revolution–D.C. United 3–2
Montreal Impact–Sporting Kansas CIty 2–0
San Jose Earthquakes–Los Angeles Galaxy 3–3
Atlanta United–Orlando City 4–0
Columbus Crew–Real Salt Lake 2–1
Los Angeles FC–Philadelphia Union 4–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik