MLS: Németh Krisztián ismét gólpasszal jelentkezett

Vágólapra másolva!
2018.06.03. 07:24
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján két magyar légiós volt érdekelt. Nikolics Nemanja és Németh Krisztián csapata is 2–1-re győzött, Németh gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Az immár három meccse veretlen New England Revolution hazai pályán 2–1-re győzött a New York Red Bulls ellen, annak ellenére, hogy a vendégek már a 8. percben megszerezték a vezetést. Németh Krisztián kezdőként 80 percet játszott, és csapata egyenlítő gólja előtt ő készítette le a labdát Diego Fagúndez elé, aki 15 méterről, kapásból szép gólt lőtt a kapu jobb oldalába. Németh egymás után a második mérkőzésén adott gólpasszt, ezzel kilenc bajnokin két asszisztnál jár a szezonban.

FAGÚNDEZ GÓLJA, NÉMETH GÓLPASSZANémeth Krisztián kezdőként 80 percet játszott, és csapata egyenlítő gólja előtt ő készítette le a labdát Diego Fagúndez elé, aki 15 méterről, kapásból szép gólt lőtt a kapu jobb oldalába. Németh egymás után a második mérkőzésén adott gólpasszt, ezzel kilenc bajnokin két asszisztnál jár a szezonban.

FAGÚNDEZ GÓLJA, NÉMETH GÓLPASSZA

 

 

Nikolics Nemanja a héten kisebb sérülés miatt kihagyta a Chicago Fire Philadelphia elleni találkozót, ezúttal viszont már pályára lépett a San Jose ellen, igaz, csereként a 67. percben, amikor már 2–0-ra vezetett az együttese. Végül ők is 2–1-re nyertek.

MLS, ALAPSZAKASZ
MAGYAR VONATKOZÁSÚ EREDMÉNYEK

New England Revolution–New York Red Bulls 2–1
New England: Németh Krisztián kezdő volt, gólpasszt adott, a 80. percben lecserélték.
Chicago Fire–San Jose Earthquakes 2–1
Chicago: Nikolics Nemanja a 67. percben állt be csereként.

A játéknap további eredményeit és a főcsoportok tabelláit itt tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik