MLS: „Jegyezzük meg ezt a nevet, Némethből sztár lehet”

Vágólapra másolva!
2015.02.20. 17:15
Németh Krisztián remekül kezdett új együttesénél az Egyesült Államokban: a Sporting Kansas City labdarúgócsapatában két felkészülési mérkőzésen összesen négy gólt szerzett. A magyar támadóról most a kckingdom.com készített elemzést.

Mint beszámoltunk róla, Németh első meccse kiválóan sikerült csapatánál, a magyar támadó mesterhármassal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Sporting KC 4–2-re legyőzze az FC Tucsont, majd a második találkozóján büntetőből talált be.mesterhármassal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Sporting KC 4–2-re legyőzze az FC Tucsont, majd a második találkozóján büntetőből talált be.

A Kansas City-i sportélettel foglalkozó kckingdom.com szakírójának is megakadt a szeme a magyar támadón, és bár tudja, hogy egy-két felkészülési mérkőzésből nehéz jósolni, véleménye szerint Némethre fényes jövő vár az Egyesült Államokban.

„Hatalmas mozgás volt a csapatnál, ez pedig lehetőséget biztosít az új játékosoknak, hogy nevet szerezzenek maguknak. Az év eddigi legnagyobb meglepetése Németh Krisztián. A magyar csatár egy szempillantás alatt felhívta magára a figyelmet, és ha így folytatja, igazi sztár lehet, jegyezzük meg a nevét...” – írta Michael Tavis.

A Sporting KC szombaton a Seattle, majd jövő szerdán a Real Salt Lake ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen, míg a bajnokság március 9-én kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik