Mainz: „Nem Bancé-helyettes vagyok, hanem Szalai Ádám!"

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 18:50
Szalai Ádám, a Mainz 05 labdarúgócsapatának magyar légiósa a Wiesbadener Tagblattnak értékelte együttese hétvégi, őrült mérkőzését a Wolfsburg ellen. A Mainz idegenben 3–0-s hátrányba került, de 4–3-ra fordított, a győztes találatot pedig pont a magyar válogatott csatár szerezte.

„Radoslav Zabavník készített elő jobbról, André Schürrlének nem volt jó a labda, így került elém. Először jobbra akartam lefordulni az őrzőmről, de aztán a másik oldalt választottam, aztán már csak arra figyeltem, hogy a hálóba találjak" – mondta Szalai góljáról.

„3–0-nál nem sok pozitív gondolatunk volt, de a szünetben már hittünk abban, hogy fordíthatunk, és az edzőnk is azt hangsúlyozta, hogy koncentráljunk a játékra. Elkin Soto parádés góljával 3–2 lett, aztán Schürrle egyenlített, majd meglett a győzelem. Fizikálisan még nem vagyok százszázalékos állapotban, de elégedett vagyok azzal, hogy hozzá tudok járulni a csapat eredményességéről" – mondta Szalai, aki hangsúlyozta: nem a dubaji al-Ahlihoz távozott Aristide Bancé „pótléka".

„Nem Bancé-helyettes vagyok, hanem Szalai Ádám. A saját játékomat próbálom meg játszani."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik