Liverpool: újabb jelöltek – Bogdán válogatott vetélytársat kaphat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.30. 19:13
Angol lapértesülések szerint Jürgen Klopp, a Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere a téli átigazolási szezonban kapust szeretne szerződtetni, mert a belga Simon Mignolet és a magyar válogatott Bogdán Ádám sem nyújt megfelelő teljesítményt a szezon során. 

Mint megírtuk, a német szakember Marc-André ter Stegent, a Barcelona kapusát szemelte ki, ám a 23 éves játékos mellett azóta több potenciális jelöltet is szóba hoztak a Liverpoollal.Marc-André ter Stegent, a Barcelona kapusát szemelte ki, ám a 23 éves játékos mellett azóta több potenciális jelöltet is szóba hoztak a Liverpoollal.

A Telegraph értesülései szerint Klopp az olasz válogatott Federico Marchettit – aki jelenleg a Lazióban véd –, illetve a 72-szeres uruguayi válogatott Fernando Muslerát is szívesen látná a csapatában.

A 32 esztendős Marchettinek a szezon végén lejár a szerződése a Laziónál, így ingyen csatlakozhatna a Liverpool keretéhez. Az angol gárda ezzel szemben Muslera játékjogáért akár 15 millió fontot sem sajnálna kifizetni – igaz, az ő érkezésére nem lát nagy esélyt a lap, mivel jelenlegi együttese, a Galatasaray a hírek szerint minimum 35 millió font ellenében lenne hajlandó megválni tőle.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik