Légióssors: Koman már gondol a románok elleni meccsre

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 17:34
Az orosz Premjer-liga 10. helyén álló FK Krasznodar alapemberei közé tartozik a magyar válogatott középpályása, Koman Vladimir. Elmondása alapján számításai bejöttek, élvezi az orosz létet. Várja a válogatott tavaszi mérkőzéseit is.
A bajnokságban egygólos Koman a vaol.hu-nak vaol.hu-nak elmondta, hogy hiába jött hirtelen az oroszok ajánlata, ösztönös döntést hozott, melyet a mai napig nem bánt meg.

„Elsősorban azért váltottam klubot, mert fejlődni akartam. A számításaim beváltak, egy remek, színvonalas bajnokságba kerültem. – folytatta Koman Vladimir. - A liga izgalmas, közönségszórakoztató. Bárki megverhet bárkit, kemény, gyors a játék, sok a gól, szívből játszanak a futballisták.”

„Érzem a bizalmat, számít rám a szakmai stáb, a körülmények pedig minden igényt kielégítenek, így csak a futballra kell koncentrálnom – kezdte önmagáról, majd folytatta csapata esélyeivel. – Az idei célkitűzésünk mindössze annyi volt, hogy a tavalyi helyezésünknél előrébb végezzünk. A klubunk nagyon fiatal, ennek megfelelően baráti, szinte családias a légkör. A vezetők nem kapkodnak, apró lépésekben haladnak előre.”

„Egyelőre a téli alapozás körüli teendők kötik le a gondolataimat, de nem tagadom, sokszor már a válogatotton, egészen pontosan a románok elleni vb-selejtezőn jár az agyam. Ha március 22-én hazai pályán legyőznénk egyik legfőbb riválisunkat, akkor óriási lépést tennénk a pótselejtező felé. Az eddigi teljesítményünkkel, eredményeinkkel kedvező pozíciót harcoltunk ki magunknak a csoportban, nem szabad, hogy most megremegjenek a lábak” – zárta a válogatottal kapcsolatban szavait Koman.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik