Légiósok: Szeretek győzni, utálok veszíteni - Bajner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 08:32
null
Bajner Bálint számára örökre emlékezetes lehet a kedd este (Fotó: Notts County Facebook)
A beszámolók szerint az egész klubot megörvendeztette Bajner Bálint, aki a Leyton Orient ellen – mintegy száz magyar szurkoló előtt szerzett góljával – kirángatta a Notts Countyt három vereséget számláló sorozatából. A csatár győztes találat utáni szavait a Nottingham Post idézte, amely megszólalta természetesen a csapat menedzserét is.

„Szeretek győzni – mondta Bajner a keddi meccs lefújása után. – Utálok veszíteni. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a nehezebb időszak után ma teljesítettünk. Szombaton egy fejbe kólintással ért fel a gól, amellyel kikaptunk a Chesterfieldtől. Megviselte a srácokat, de fantasztikus volt erre a válaszunk.”

„A sors rendelte így ezt a nagy ember számára – nyilatkozta a Notts menedzsere, Shaun Derry a magyar csatárról a találkozót követően. – Itt voltak a családtagjai és a barátai, és olyan volt, mintha a pálya egyik szegletében ott tudnánk egész Magyarországot. Fantasztikus éjszaka volt számára.”

„Az ünneplés látványos volt, rengeteget nevettem, mert a szurkolók fantasztikusak voltak. Remek lenne, ha a Meadow Lane-re is el tudnának jönni, gondolom, sokan élnek Londonban, és ide könnyebben eljöttek. Bálint büszke ember lehet, boldogságot szerzett nemcsak a magyar drukkereknek, de a Notts-fanoknak is.”

KÖSZÖNETET MONDTAK A „MAGYAR INVÁZIÓÉRT”
A klub egyik szurkolói csoportjának vezetője, Stuart Brothers a klub honlapján vezetett blogjában köszönte meg a magyar szurkolóknak a kedd estét.

„(…) De mindannyian tudjuk, hogy ennek a hétnek a nagy sztorija a magyar invázió volt. És a szurkolás, amit műveltek – kevés ember hagyhatta el úgy a pályát, hogy a fülében ne hangozzon a »Let’s go Notts County«.

(…) Beszéltem, kezet fogtam több magyarral kedd este, sőt, volt, aki meg is ölelt, többen azt mondták, alig várják, hogy újra lássanak minket. Azóta is váltottam szót néhányukkal, és többen tervezik, hogy meglátogatják a Meadow Lane-t az elkövetkező hónapokban – a klub pedig keresi a módját, hogy miként segítse szállással új barátait. A Notts County és különösen azok a szurkolók, akik ott voltak Londonban, köszönettel tartoznak ezért a szurkolásért, ezért a különleges alkalomért, találkozzunk újra mihamarabb!”





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik