Légiósok: party time! Győztes Bajner-találat és speciális gólöröm!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.10. 21:23
null
Bajner Bálint góllal örvendeztette meg a magyar szurkolókat (Fotó: Notts County Facebook)
Megszerezte első gólját a Notts County labdarúgócsapatában Bajner Bálint, s mindjárt győztes találatot! A magyar csatár a League One kedd esti mérkőzésén a Leyton Orient hálóját vette be a 20. percben. Bajner a gól után speciális, Robin Hood-os gólörömöt mutatott be a mérkőzésre kilátogató magyar szurkolóknak kedveskedve.

Bajner kezdőként lépett pályára az idegenbeli mérkőzésen, amelyre a hírek szerint mintegy száz magyar szurkoló látogatott ki, vélhetően csak miatta. A drukkercsoportot egyébként a mérkőzés elején arra szólították fel a szervezők, hogy foglaljanak helyet, amire a lelkes Bajner-fanok válasza a kórusban elkövetett „Kik vagytok ti?” kérdés volt.

A csúcspont azonban még nem jött el a magyar csatár pályára lépésével, az igazi csattanó a 20. percben jött el, amit még a Notts County Facebook-oldala is „hihetetlen” dologként jellemzett: Bajner Bálint gólt szerzett!

Bajner gólja (0:21-től)

„It's Bajner, it's party time!”
„It's Bajner, it's party time!”

Az Ipswich Towntól a télen érkező csatár Curtis Thompsontól kapott labdát a tizenhatoson belül, majd bal lábas lövéssel a kapu közepébe helyezett, ezzel 1–0-s vezetéshez juttatta csapatát. A gól után a Bajner – mintegy hetven métert megtéve – a magyar szurkolókhoz rohant ünnepelni, és Robin Hood módjára nyilakat küldött a levegőbe, miközben a „No Bajner, no party!” kiáltástól zúgott a szektor.

A fordulás után tartotta előnyét a Notts, amely a 78. percben hozta le a magyar csatárt, Bajnert Kwame Thomas váltotta. Az eredmény a hajrában sem változott, Bajner találata január 17. után újra győzelmet eredményezett a Nottsnak, ezzel a csapat véget vetett négymeccses nyeretlenségi sorozatának.

A 44. percben így parádéztak a magyar drukkerek

A Notts County pillanatok alatt övéivé fogadta a magyar szurkolókat
A Notts County pillanatok alatt övéivé fogadta a magyar szurkolókat
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik