Légiósok: Oroszországban köthet ki a Dél-Koreából távozó magyar csatár – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.02. 12:33
null
Koszta Márk Oroszországba igazolhat (Fotó: Getty Images)
Az orosz championat.com információi szerint az újonc Torpedo Moszkva szerződtetni szeretné az Ulszan Hyundait elhagyó Koszta Márkot. A magyar csatár a nyáron távozott a dél-koreai csapattól, azzal egy időben, hogy az NB I 2021–2022-es idényének gólkirálya, Ádám Martin odaigazolt.

 

Magyar csatárral erősítene az orosz élvonalban szereplő Torpedo Moszkva. Koszta Márk júliusban hagyta el a dél-koreai Ulszan Hyundait,azóta szabadon igazolható.

A korábban több NB I-es csapatban (Zalaegerszeg, Mezőkövesd, Budapest Honvéd, Újpest) futballozó Koszta hét meccsen lépett pályára az Ulszanban, a találkozókon három gólt szerzett.

A Torpedo újonc az orosz Premjer-ligában, az első hét fordulóban csupán egy pontot gyűjtött, négy gólt szerzett és tizennyolcat kapott.

Koszta Moszkvába igazolásával ismét lenne magyar légiós az orosz bajnokságban, miután Kecskés Ákos augusztusban felfüggesztette szerződését a Nyizsnyij Novgoroddal. Az átigazolási időszak végén úgy tűnt, Szalai Attila is Oroszországban köt ki, miután jelenlegi klubja, a Fenerbahce és a Zenit megegyeztek. A válogatott védője azonban visszautasította a szentpétervári klub ajánlatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik