Légiósok: Nikolicsék rangadót buktak New Yorkban – videó

Vágólapra másolva!
2017.07.22. 23:34
A Nikolics Nemanját foglalkoztató Chicago Fire meglehetősen kellemetlen vereségbe szaladt bele a New York City FC otthonában az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján, holott 78 percet emberelőnyben játszott a bajnokság góllövőlistáját vezető magyar csatár csapata.

Nikolics a kezdőcsapat tagjaként végigjátszotta mérkőzést, amelynek a 12. percében a New York-i Yangel Herrera már a második sárga lapját gyűjtötte be, amikor letaposta Bastian Schweinsteigert, így mindössze tucatnyi játékperc után mehetett zuhanyozni a venezuelai U20-as válogatott védő.

A gól nélkül véget ért első félidőt követően a második játékrész elején aztán kapott a zuhanyból tüzesnek ezen a szombaton kevéssé nevezhető Chicago Fire is, mégpedig a hidegebb fajtából, amikor a 47. percben David Villa megszerezte a vezetést a hazaiaknak, majd 3 perccel később Frederic Brillant megduplázta az előnyt.

Ugyan David Accam az 54. percben minimálisra csökkentette a különbséget, de góljáról legkevésbé ő tehetett, ahogy az alábbi videón jól látható is (3:20-tól).

A hátralévő bő félórában a vendégek mindent megpróbáltak, hogy legalább egyenlíteni tudjanak, de ezen a napon semmi nem jött nekik össze: volt, hogy a kapufa akadályozta meg a gólszerzést, volt, amikor Nikolics sarkazását a gólvonalról vágták ki a hazai védők, és a New York kapusa Sean Johnson is igazán remek napot fogott ki, hiszen 7 védéssel oroszlánrészt vállalt a hazai sikerből.

A találkozó után a Toronto mögött a Chicago a 2., a New York FC a 3. helyet foglalja el az összesített táblázaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik