Légiósok: Nikolics inkább a pozitívumokra koncentrál

Kántor Barnabás (Varsó)Kántor Barnabás (Varsó)
Vágólapra másolva!
2016.03.06. 01:23
Mint beszámoltunk róla, Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa 3–1-re legyőzte a Górnik Zabrzét, ezzel tovább növelte előnyét a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) élén. A magyar csatár gólpasszt adott, ám február 14 óta nem talált be, de inkább a pozitívumokra koncentrál.

„Nem volt könnyű meccs, mert nagyon hátul húzta meg a vonalát ellenfelünk, így nehezen tudtuk feltörni a védelmét – mondta Nikolics a Nemzeti Sport Online-nak. – Ennek ellenére megoldottuk a feladatunkat, szereztünk három gólt, megnyertük a mérkőzést, így négy ponttal vezetjük a bajnokságot.”Nikolics a Nemzeti Sport Online-nak. – Ennek ellenére megoldottuk a feladatunkat, szereztünk három gólt, megnyertük a mérkőzést, így négy ponttal vezetjük a bajnokságot.”

„Valóban nem állt mellém mostanában a szerencse, de a pozitív oldalát nézem a helyzetnek, minden meccsen megvannak a gólszerzési lehetőségeim, ahogy most is. Ettől függetlenül úgy érzem, kiváló szezont futok, minden rendben van. Néhány hete még mi voltunk az üldözők, most már pontokkal vezetjük a bajnokságot.”

Nikolics elmondta, kulcsfontosságú volt, hogy a szünet előtt betaláljanak, de ha nem sikerült volna, véleménye szerint akkor is meglett volna a három pont, mivel kontrollálták a mérkőzést.

A magyar csatár az NSO Tv-nek bővebben is beszélt a szombat esti meccsről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik