Légiósok: Németh közel az MLS-hez, de nem a Kansas Citybe tart – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 08:17
null
Németh Krisztián a Kansas City mezében tette le a névjegyét Amerikában, most a New England színeiben térhet vissza
Amerikai sajtóértesülés szerint Németh Krisztián, a katari al-Garafa magyar válogatott labdarúgója az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő New England Revolutionben folytatja a pályafutását.


Az ESPN azt írta, a New England közel áll ahhoz, hogy szerződtesse Németh Krisztiánt, már csak a liga engedélyére vár. A portál úgy tudja, hosszas huzavona után a 28 éves támadónak sikerült felbontania a szerződését az al-Garafával, így minden akadály elhárult, hogy visszatérjen az MLS-be.

Németh Krisztián 2014 decemberében igazolt a Sporting Kansas Cityhez – amelyben jelenleg Sallói Dániel képviseli hazánkat játékosként –, s 2016 januárjában távozott Katarba.

Néhány hete már lehetett arról olvasni, hogy a Kansas City színeiben 28 bajnoki mérkőzésen tíz gólt szerző csatár visszatér az észak-amerikai profi ligába. A Kansas City mellett a Columbus Crew, a DC United – amely szerdán szerződtette Stieber Zoltánt – és a New England Revolution érdeklődött iránta. Úgy tűnik, utóbbi lesz a befutó.

A New England 350 ezer dollárt fizetett az allokációs listán első helyen álló Columbus Crew-nak, hogy megszerezze Németh játékjogát.

Ha Németh aláír új csapatához, négy magyarért szoríthatunk az MLS-ben. Sallói és Stieber mellett Nikolics Nemanja is itt játszik, a Chicago Fire színeiben eddig 22 bajnokin 16-szor volt eredményes idén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik