Légiósok: Németh gólpasszal hangolt a románok ellen

Vágólapra másolva!
2015.08.30. 07:14
A 47. percben Németh Krisztián remek szólóját, illetve Dominic Dwyer gólját követően a Sporting Kansas City 1–0-ra vezetett a Colorado Rapids otthonában az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján, de végül 2–1-es vereséget szenvedett.

Az ezúttal is a bal szélen játszó Németh Krisztián (kezdőként végigjátszotta a meccset) szép kényszerítő után futott el a bal szélen, majd befelé cselezve becsapott egy védőt, egy kicsit hosszan tolta meg ugyan a labdát, estében még Dominic Dwyer elé tálalt, akinek tíz méterről, középről már nem volt nehéz dolga. Ezzel a találattal 1–0-ra vezetett a Sporting Kansas City a Colorado Rapids vendégeként.

A Románia elleni jövő pénteki Eb-selejtezőre készülő válogatott keretbe is meghívott csatárnak ez volt a hatodik gólpassza az MLS-ben (nyolc gól mellett). Más kérdés, hogy ez ezúttal nem ért pontot, a Colorado ugyanis fordítani tudott, és 2–1-re győzött.

Colorado Rapids–Sporting Kansas City, Németh gólpasszát 0:59-től tekintheti meg!

Az Orlando City a Ferencvárostól a nyáron távozó spanyol David Mateosszal (és a korábbi aranylabdás Kakával) a soraiban 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Chicago Fire ellen.

MLS
Colorado Rapids–Sporting Kansas City 2–1
Philadelphia Union–New England 0–1
Dallas–Real Salt Lake 2–0
Houston Dynamo–Vancouver Whitecaps 2–0
Orlando City–Chicago Fire 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik