Légiósok: Németh egyszer már nemet mondott, de újra hívják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.28. 08:52
Lengyel sajtóértesülések szerint a Slask Wroclaw labdarúgócsapata ismét érdeklődik Németh Krisztián, az al-Garafa magyar válogatott támadója iránt.

A Przeglad Sportowy című lengyel sportnapilap szerdai cikkében azt boncolgatja, hogy Mervó Bence és Gosztonyi András korábbi csapata, a Slask Wroclaw milyen erősítéseket tervez még a nyári átigazolási időszakban. Az újság azt írja, hogy az Ekstraklasa előző idényében 11. helyen végző együttes két védekező középpályást és legalább egy csatárt még mindenképp szerződtetne.

A támadóposztra a sziléziai klub első számú kiszemeltje Marcin Robak, a Lech Poznan csatára – aki a legutóbbi szezonban 37 bajnoki mérkőzésen 18 gólt szerzett –, de a Slask állítólag érdeklődik Németh Krisztián iránt is, akinek június 30-án lejár a megállapodása a katari al-Garafánál.

„Rajta tartjuk a szemünket Marcin Robakon, ám más játékosok szerződtetésének lehetőségét is tanulmányozzuk, ami viszont nem jelenti azt, hogy mindenkit meg is szerzünk. A saját munkánkra koncentrálunk, a tényekről pedig majd beszámolunk” – mondta Adam Matysek, a wroclawiak sportigazgatója.

A Slask korábban érdeklődött már Németh Krisztián iránt, 2014 őszén ajánlatot is tett neki, ám a magyar válogatott csatár nemet mondott a lehetőségre.

Klub közeli, Lengyelországból származó forrásaink szerint valóban szívesen látnák a magyar csatárt, de a magas katari fizetése miatt aligha fogadná el a Slask ajánlatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik