Légiósok: Nekem most a QPR-re kell figyelnem – Tőzsér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.18. 22:35
A Sky Sports nagy interjút közölt a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjéről a szövetségi kapitány döntése miatt lemaradó Tőzsér Dániellel, aki elmondta, neki a Queens Park Rangersre kell figyelnie, s ha sikerül a csapattal, ami tavasszal a Watforddal is, azaz feljut a Premier League-be, talán ott lehet a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon.

Tőzsér Dániel a Sky Sportsnak is elmondta, amit már a Nemzeti Sportnak adott interjújában is, azaz rosszulesett neki, hogy az selejtezősorozat végigjátszása után a két legfontosabb meccsről lemaradt, és hogy ezt vele még csak személyesen sem közölte Bernd Storck.amit már a Nemzeti Sportnak adott interjújában is, azaz rosszulesett neki, hogy az selejtezősorozat végigjátszása után a két legfontosabb meccsről lemaradt, és hogy ezt vele még csak személyesen sem közölte Bernd Storck.

Az NSO Tv-nek beszélve elmondta Tőzsér, hogy már túl van a történteken, nem akar tovább rágódni rajta, és természetesen örül a kijutásnak.

„Ez hatalmas dolog most Magyarországon, a sajtó megőrült, mindenki izgatott – fogalmazott Tőzsér a Sky Sportsnak. – Nekem most a QPR-re kell figyelnem, hogy megfordítsuk a csapat szekerét, majd utána figyelek az Európa-bajnokságra. Nem az a fajta vagyok, aki feladja, mindent megteszek, ami tőlem telik, aztán meglátjuk."

A Watfordot a legutóbbi idényben a Premier League-be jutáshoz segítő légiós elmondta, megismételné a tavaszi produkciót, de ehhez neki is jobb formába kell kerülnie.

„A pályán javulnom kell. Hazudik, aki azt mondja, jól játszottunk, hiszen nem nyertünk elég meccset – így Tőzsér. – Nehéz volt a csapatba illeszkednem, mert az átigazolási időszak végén írtam alá, aztán a válogatott kerethez mentem, nem volt időm a csapattal készülni. Nem voltam jó kondiban, nehéz időszak volt, de túl vagyok rajta. Meccsről meccsre jobban érzem magam, de nekem és a csapatnak is fejlődnünk kell. Sok minden változik a csapatnál, túl sok a játékos, a szurkolóink elégedetlenek. Új menedzser van, meglátjuk, mit fog tenni, a csapat azonban összetart."

Tőzsér szerint a Championship 13. helyén álló, edzőváltáson áteső Queens Park Rangers a játékoskerete alapján a Premier League-be való, de csapatként is tökéletesen kell működnie. És itt találkozik a csapat érdeke az egyéni célokkal.

„Két nagy célom van a szezon hátralévő részében: feljutni a QPR-rel, és bekerülni az Európa-bajnoki keretbe. Mindkettőért kizárólag a pályán tehetek" – nyilatkozta a középpályás, aki a karrierjéről elmondta, könyvet kellene írnia arról, milyen sokféle futballt játszott, milyen sokféle felfogású, filozófiájú edzővel dolgozott együtt Magyarországon, Törökországban, Görögországban, Olaszországban, Belgiumban és Angliában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik