Légiósok: Napokon belül aláírhatok – Nikolics

Vágólapra másolva!
2016.12.19. 09:13
null
Ez a lesétálás a mesterhármas ellenére sem lehetett könnyű (Fotó: legia.com)
Parádésan, mesterhármassal zárta le Nikolics Nemanja pályafutását a Legia csapatában – nagyon úgy tűnik, a magyar válogatott csatár a Górnik Leczna elleni 5–0-s mérkőzésen húzta magára utoljára a varsói klub mezét. Könnyeivel küszködve és a meccslabdával jött le a pályáról, az öltözőben vastaps fogadta.

„Van egy olyan ajánlatom, amelyet, úgy gondolom, a klub elfogad, majd ezt követően én is. Napokon belül aláírhatok új csapatomhoz” – idézi a Sportowe Fakty Nikolicsot, aki 86 tétmérkőzésen 55-ször talált be a Legia színeiben.

Az említett csapat – mint arról beszámoltunk – minden bizonnyal az MLS-ben szereplő Chicago Fire, de Nikolicsnak van Kínából is ajánlata.

„Ha megyek, nagyon szomorú leszek, ugyanakkor büszke is, mert itt mindent megnyertem. Nagyon közel állok a klubváltáshoz, de lesz, aki pótoljon – Aleksandar Prijovic például az egész liga egyik legjobb csatára. Az előző szezon életem legjobbja volt, mindent megnyertünk, gólkirály lettem, rekordokat állítottam fel a bajnokságban, ráadásul szerepelhettem a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon. Csodálatos pillanatokat éltem itt át. Nagyon erős a kötelék a Legiával, nem volt hát egyszerű a távozás mellett döntenem. Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek a klubnál. Tizennyolc hónap után eljött a váltás ideje. Gyorsan elszállt… Igyekeztem minden edzésen, minden meccsen a legkeményebben dolgozni, és azt hiszem, ezt értékelték a szurkolók. Ha ez volt az utolsó meccsem a Legiában, akkor tökéletesen sikerült” – folytatta Nikolics. A csatárnak 2018 júniusáig érvényes szerződése van a varsóiakkal, ám megerősítette, valószínűtlen, hogy kitölti azt.

„Egy-két napon belül eldől a sorsom, és jöhet az átigazolás. Remélem, a szurkolók emlékezni fognak rám.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik