Légiósok: Nagy Ádám trénere „nem boldog” Marco Rossiék miatt

Vágólapra másolva!
2019.09.22. 09:16
null
Nagy Ádám (8) sérülten érkezett vissza a válogatott szünetről, aminek a Bristol City menedzsere nem örül (Fotó: Tumbász Hédi)
Lee Johnson, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bristol City trénere ideges Marco Rossiékra Nagy Ádám miatt.

 

Mint ismert, a magyar válogatott középpályás augusztus végén, a QPR ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen gólt szerzett, de bokasérülés miatt a második félidőre nem küldte ki a pályára Lee Johnson menedzser.

Hamar kiderült, hogy Nagy Ádám többhetes kihagyásra kényszerül, ami miatt a Bristolban nem is játszott, viszont Marco Rossi szövetségi kapitány behívta a magyar válogatott Montenegró, valamint Szlovákia elleni összecsapására. A 24 esztendős Nagy Montenegró ellen nem lépett pályára, a szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőn viszont már ott volt a kezdőben, s Rossi a 65. percben cserélte le.

Lee Johnson dühösen vette tudomásul, hogy Nagy Ádám sérülten érkezett vissza az összecsapásról.

„Idegesítő, hogy ez van, miután visszatért Magyarországról, egyáltalán nem vagyok boldog emiatt – idézi a Bristol Live a szakembert, aki elárulta, hogy a középpályás a héten nem is edzett. – De ez ilyen, a válogatott elsőbbséget élvez, még akkor is, ha a játékos bérét mi fizetjük, ez egy klasszikus érv. Fontos mérkőzést játszottak, ami miatt megpróbálták őt a lehető legjobb állapotba hozni, ez azonban rajtunk nem segített, és nyilván nem is örülök az egésznek, de sajnos muszáj beletörődnöm.”

Johnson hozzátette, hogy nem beszélt Marco Rossival Nagy kapcsán.

„Van, amikor felveszem a kapcsolatot a másik edzővel, Han-Noah Massengo miatt például sok dologról egyeztettem a francia U19-es csapat mesterével, de jelen esetben inkább az orvosi stábot kérdeztem. Valószínűleg bölcsebb is volt, hogy ezúttal nem kommunikáltam egyetlen trénerrel sem.”

Nagy Ádám kihagyta együttese szombati, Swansea elleni bajnokiját is. A futballista viszont addig is kipróbálta magát kommentátorként – Nagy Ádámtól megkérdezték, tisztában van-e a kommentátorkodás szabályaival, mire úgy felelt, azt tudja, hogy nem káromkodhat.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik