Légiósok: mindkét kapuba betalált Lang, hatgólos meccsen kaptak ki

SZ. R.SZ. R.
2021.12.26. 18:36
null
Lang Ádám főszereplő volt az APOEL és az Omonia Nicosia összecsapásán (Fotó: AFP, archív)
Lang Ádám saját csapata és az ellenfél kapujába is betalált az APOEL–Omonia Nicosia „magyaros” ciprusi rangadón, amelyet végül a házigazda 4–2-re nyert meg Vinícius Paulóval a kezdőcsapatában.

 

Az APOEL Lang Ádám öngóljával szerezte meg a vezetést, majd hiába egyenlített az Omonia még a félidő vége előtt a 60. percre már 3–1-re vezetett a házigazda. Végül a 64. percben a magyar középhátvéd az ellenfél kapujába is betalált, de ez sem volt elég, hogy a vendégek a pontszerzésért küzdhessenek, hiszen nem sokkal később már 4–2 volt az állás, ami a végeredményt is jelentette. A találkozón az ETO FC Győr korábbi játékosa, Giorgi Kvilitaia is eredményes volt.

A mérkőzésen az APOEL-ben Vinícius Paulo kezdőként lépett pályára és végigjátszotta a találkozót, akárcsak az Omonia Nicosiánál Lang Ádám.

Szalai Attila Lang Ádámmal szemben győzelemnek örülhetett, hiszen a Fenerbahce 2–0-ra legyőzte a Yeni Malatyasport a török bajnokság 19. fordulójában, ezzel feljött a negyedik helyre. A magyar játékos kezdőként végig a pályán volt.

CIPRUS, 1. DIVISION
11. FORDULÓ
APOEL–Omonia Nicosia 4–2

APOEL: Vinícius Paulo kezdőként lépett pályára és végigjátszotta a mérkőzést
Omonia Nicosia: Lang Ádám az első perctől a pályán volt, a 22. percben öngólt szerzett, majd a 64.-ben az ellenfél kapujába is betalált.

TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
19. FORDULÓ
Fenerbahce–Yeni Malatyaspor 2–0

Fenerbahce: Szalai Attila kezdőként végig a pályán volt.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek