Légiósok: megvan Nagy Dominik első gólja, nyert a Legia – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.22. 20:42
null
Nagy Dominik megszerezte első gólját varsói színekben (Fotó: Twitter)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alapszakaszának utolsó, 30. fordulójában a Legia Warszawa 2–1-re nyert a Cracovia otthonában. Nagy Dominik kezdőként 86 perc játéklehetőséget kapott, és ami ennél is fontosabb, varsói színekben tétmeccsen megszerezte az első gólját.

 

Nagy Dominik góljára még az első félidő végén tizenegyesből válaszolt a kiesés elől menekülő, Litauszki Róbertet végig a kispadon tudó krakkói Cracovia, a második játékrész elején azonban Tomás Necid is betalált, így a Legia 2–1-re nyert és a második helyen zárta a lengyel élvonal alapszakaszát. A magyar támadó kezdőként 86 perc játéklehetőséget kapott.



A Pogon Szczecin Gyurcsó Ádámmal a soraiban hazai pályán fontos győzelmet aratott, 3–1-re felülmúlta a veresége miatt a dobogóról lecsúszó Lechia Gdanskot. A magyar középpályás egészen a 94. percig a pályán volt, csapata harmadik találatát pedig ő készítette elő. A három ponttal a szczeciniek a hatodik helyen zárták az alapszakaszt, így ők is ott lesznek a felsőházi rájátszásban.

LENGYELORSZÁG, 30. FORDULÓ
Cracovia (13.)–Legia Warszawa (2.) 1–2
Pogon Szczecin (6.)–Lechia Gdansk (4.) 3–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik