Légiósok: megvan Kalmár Zsolt első gólja és beceneve - videó

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 15:06
Kalmár Zsolt múlt pénteken megszerezte első gólját az RB Leipzigben, ez kínálta az apropót a német második ligás klub sajtósainak, hogy a katari edzőtábor aktuális félórás sajtóbeszélgetésére meghívják a magyar labdarúgót.

„Most már minden jó” – többek között ezt mondja az első góljától feldobott Kalmár Zsolt a klub honlapjára feltöltött videón, amelyben az első fél évéről, a beilleszkedéséről, a lipcsei terveiről, a mindennapos nyelvtanulásról és nem utolsósorban a frizurájáról faggatták a magyar játékost. Hogy kinek az ötlete ez a hajviselet?a klub honlapjára feltöltött videón, amelyben az első fél évéről, a beilleszkedéséről, a lipcsei terveiről, a mindennapos nyelvtanulásról és nem utolsósorban a frizurájáról faggatták a magyar játékost. Hogy kinek az ötlete ez a hajviselet?

„Az én ötletem volt” – vágta rá a magyar játékos, egyelőre az anyanyelvén. Az alkalmi tolmács, a Lipcsében edzőként dolgozó Bódog Tamás felhívta a figyelmet Kalmár és az aranylabdás Matthias Sammer közötti hasonlóságra, majd kihúzta a fiatal honfitársból azt is, hogyan becézik csapattársai.

„Alfnak” – válaszolta a magyar játékos nevetve, alighanem sejtve, hogy a Magyarországon is sugárzott tévésorozat kedves főhősének „felvállalásával” osztatlan derültséget kelt hallgatóságában. Így is lett.

A lipcseiek Katarban edzőtáboroznak, Kalmár gólja pénteken 2–1-es győzelmet ért a Qatar Sports Club elleni felkészülési mérkőzésen.

Kalmár gólja 1:02-től

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik