Légiósok: Leandro marad, elkezdte a futóedzéseket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.08. 14:00
Három hónappal a műtétjét követően a napokban elkezdte a futóedzéseket Leandro, a ciprusi Omonia honosított magyar labdarúgója.

 

 

„Remélem, hogy továbbra is minden jól alakul körülöttem, ebben az esetben egy hónap múlva, szeptembertől már a csapattal közösen edzhetnék – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a középpályás. – A fokozatosság elvét figyelembe véve onnantól még egy-másfél hónap telhet el, amíg a pályára is visszatérhetek, játékra alkalmas állapotba kerülök. Október végén, november elején már valóban jó lenne visszatérni.”

A nyár elején felvetődött ugyan, hogy az Omonia felbontja a sérült játékos szerződését, azt követően viszont változott a klub álláspontja. A középpályást arról tájékoztatták, hogy gyógyuljon nyugodtan, ne idegeskedjen amiatt, hogy sérülten klub nélkül marad, és meglátják, hogy a jövő nyárig szóló szerződés hátralévő részéből mit tudnak közösen kihozni.

Az Omonia az El playoffkörében az orosz Dinamo Moszkvával találkozik, ám Leandro és Dzsudzsák Balázs párharcára előbbi sérülése miatt nem kerülhet sor. A válogatott játékosok pályafutásában közös emlék a Debrecen, ahol másfél évig voltak csapattársak.

A honosított középpályás – akire Pintér Attila szövetségi kapitány is számított – május elején sérült meg, az Anorthoszisz elleni bajnokin akart becsúszni, amikor maga alá fordult a térde. Keresztszalag-szakadás lett a dologból, majd műtét, jelenleg fél éves kihagyásának első hónapját tudta le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik