Légiósok: Kitörtek belőlem az érzelmek – Nagy Dominik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 10:48
Nagy Dominik (Legia Warszawa) győztes gólt lőtt a Lech Poznan elleni presztízsmeccsen (1–0) a lengyel labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, és úgy véli, hogy a döcögős idénykezdet után csapata rátalált a helyes útra.

„Jón védekeztünk, a remélt eredményt értük el, nagyon elégedett vagyok a csapat mentalitásával – idézi a Legia klubhonlapja Nagy Dominiket. – Boldog vagyok, hogy gólt szereztem, ilyesmi a Lech Poznan elleni rangadókon korábban még nem jött össze nekem, de még fontosabb, hogy győzelmet ért. A gól után kitörtek belőlem az érzelmek, szerettem volna együtt ünnepelni a szurkolókkal, ezért rohantam oda hozzájuk. Az elmúlt két hétben nagyon intenzíven edzettünk, és úgy érzem, jó úton haladunk.”„Jón védekeztünk, a remélt eredményt értük el, nagyon elégedett vagyok a csapat mentalitásával – idézi a Legia klubhonlapja Nagy Dominiket. – Boldog vagyok, hogy gólt szereztem, ilyesmi a Lech Poznan elleni rangadókon korábban még nem jött össze nekem, de még fontosabb, hogy győzelmet ért. A gól után kitörtek belőlem az érzelmek, szerettem volna együtt ünnepelni a szurkolókkal, ezért rohantam oda hozzájuk. Az elmúlt két hétben nagyon intenzíven edzettünk, és úgy érzem, jó úton haladunk.”

Nagy a második gólját szerezte a 2018–2019-es bajnoki szezonban – összesen hétnél jár a lengyel élvonalban.

NAGY DOMINIK HÉTVÉGI GÓLJA

A Legia – amely a gyenge rajt után edzőt cserélt, augusztus elejétől a portugál Sá Pinto irányítja – nyolc forduló után 14 ponttal a hatodik helyen áll, hárompontnyira lemaradva az éllovas Wisla Krakówtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik