Légiósok: Ki ne álmodozna románoknak lőtt győztes gólról? – Eppel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.20. 21:33
Egy gól, két gólpassz: ez Eppel Márton mérlege eddig a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Cercle Bruges-ben. A koronavírus-világjárvány miatt a bajnokság ott is szünetel jelenleg – a 8-szoros magyar válogatott csatár az NSO Tv-nek elmesélte, hogyan éli meg ezt az időszakot.

Eppel Márton elárulta: a közös edzések náluk is teljesen leálltak.

„Nyilván a vírus miatt most jobban odafigyelnek erre. Az elején még azt mondták, lehet, hogy fogunk tudni edzeni, kisebb csoportokban négy-öt ember, de utána jelezték, hogy az is megvan tiltva. Szóval itthon van mindenki. Kaptunk kétnapos edzéstervet, utána pihenőnap, aztán kondi. Elég húzós, de nyilván formában kell maradni. Nem Bruges-ben lakom, hanem picit feljebb, Knokke-Heist városában, a tengerpart három perc séta tőlem, oda járok le futni. Sokan vannak, de szélesebb a part, normális távolságban lehet lenni egymástól. Teljesen jó a levegő, és őszintén szólva homokban még jobb is futni, mint füvön vagy betonon, úgyhogy van előnye. A kondiedzésekhez pedig a termünkből hoztam néhány alkatrészt, azokkal dolgozom. Hoztam labdát is, rugdosom a falnak. Szerencsére úgy tűnik, szomszédok itt nincsenek, mert már biztosan rég átjöttek volna.”

Az NSO Tv videójában Eppel mesél arról, milyen a kapcsolata vezetőedzőjével, Bernd Storckkal, illetve arról is beszél, mennyire sajnálja, hogy elmarad idén az Európa-bajnokság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik