Légiósok: Kádár helyett francia világbajnokot igazoltak az oroszok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.29. 08:56
null
Kádár Tamás helyett Adil Ramit (jobbra) vitte a Szocsi (Fotók: AFP)
Mint ismeretes, pénteken eldőlt, hogy Kádár Tamás a kínai Santung Lunengben folytatja pályafutását. A játékos képviselője, Varga Sándor azóta orosz forrásban elmondta, miért nem Oroszországba szerződött a védő.

 

Amikor kiderült, hogy az 57-szeres válogatott Kádár Tamás a Dinamo Kijevnél szóváltásba került az edzőjével, Olekszij Mihajlicsenkóval, és a második csapathoz száműzték, az ukrán sajtó szinte biztosra vette, hogy az orosz élvonalba szerződik. Akkor elsősorban a Dinamo Moszkvát emlegették mint lehetséges kérőt, de korábban már a Zenittel is kapcsolatba hozták a védőt.

„A Zenit-történet két évvel ezelőtti. A szentpéterváriak érdeklődtek, de konkrétumokig nem jutottunk el – idézi pénteki cikkében a moszkvai székhelyű championat.com Kádár Tamás menedzserét, Varga Sándort. – Ugyanez volt most a helyzet a Dinamóval és a Szocsival is. A kettő közül a Szocsi tűnt komolyabbnak, személyesen is egyeztettem a klubbal, de időközben szerződtették Adil Ramit.”

Az FK Szocsi múlt héten ingyen szerződtette a 34 éves francia világbajnokot a török Fenerbahcétól. Kádár kínai szerződését pénteken jelentették be, a Transfermarkt szerint 3 millió eurót fizet érte a Santung Luneng.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik