Légiósok: Kádár a négyszeres német bajnoknál is szóba került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.14. 08:16
null
Lengyelországban továbbra is arra számítanak, hogy Kádár hamarosan távozik Poznanból (Fotó: kkslech.com)
A Lech Poznan nem hivatalos világhálós oldalánál, a kkslech.com-nál továbbra is úgy számolnak, hogy Kádár Tamás a nyáron távozik a csapattól, ezért amolyan búcsúzó gyanánt kielemezték a pénteki, Cracovia Kraków elleni, 2–1-re megnyert bajnoki mérkőzésen nyújtott teljesítményét, illetve jelenlegi helyzetét.

 

„Egyelőre nem világos, hogy Kádár Tamás az ősszel még a Lech játékosa lesz-e. Az meghiúsult ugyan, hogy a Lokomotiv Moszkvához vagy a Werder Bremenhez szerződjön, de nem egy ajánlat érkezett már érte, ezért továbbra is lehetséges, hogy néhány napon belül elhagyja a klubot” – fogalmaz a kkslech.com a Lech Poznan Eb-t is megjárt magyar válogatott játékosával kapcsolatban.

Az nem újdonság, hogy Kádár ügyében előrehaladott tárgyalások folytak a Lokomotiv Moszkvával, de az orosz klub vezetőségében történt változások miatt ezek az egyeztetések végül megszakadtak. A Bundesligában négyszeres bajnok Werder érdeklődése azonban új szál, más kérdés, hogy amint a cikk is fogalmaz, már ez sem tűnik aktuálisnak.

Ettől függetlenül a kkslech.com kielemezte a balhátvéd legutóbbi bajnokin nyújtott teljesítményét, mert ahogy a szerző fogalmazott, lehet, hogy utoljára volt erre lehetőségük.

Az oldal szerint Kádár a meccs elején a Lech legaktívabb játékosai közé tartozott, és végig nagy sebességgel közlekedett a bal szélen. Jól tette a dolgát hátul, de igyekezett a támadásokba is bekapcsolódni, egy 30 méteres, bal lábas lövésre is futotta az erejéből. Az értékelés szerint a találkozó hajrájára elfáradt, ezért cserélhették le a 80. percben, de addig nagyon magas színvonalon futballozott.

A Lech Poznan 2–1-re győzött, ez volt a csapat első sikere ebben a szezonba, így jelenleg csak a 15. helyen áll a tabellán. A Cracoviában Litauszki Róbert a kispadról nézte végig a meccset.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik