Légiósok: Huszti bormúzeumba látogatott a szurkolókkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.11. 10:28
null
Huszti Szabolcs a helyi szurkolók egyik kedvence (Fotó: Jqzfxxgk.cn)
Május 13. és 17. között Csangcsun városa borexpót rendez, de ezt megelőzően még a helyi futballcsapat, a Jataj két légiósa, az üzbég Anzur Ismailov, illetve Huszti Szabolcs látogatott el néhány szurkolóval a Csilin tartomány székhelyén lévő bormúzeumba.

Az ötezer éves kínai kultúra fontos részét képezi a helyi bor, amely készítésének több évezredre visszatekintő hagyományai vannak. A borászat egyik fő tartománya Csilin, a helyi múzeum bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is: gyűjteményében 67 kategória 5759 fajta szeszes itala található meg.

 

huszti629
huszti629

A borkultúra múzeumába látogatott el a helyi Csangcsun Jataj labdarúgócsapatának két légiósa, az üzbég Anzur Ismailov és a magyar Huszti Szabolcs a klub néhány szerencsés szurkolójával, akik a közös képek és autogramok mellett még egy-egy 2.5 literes üveg, 799 jüan (33 ezer forint) értékű borral is gazdagodtak.

huszti629
huszti629


A futballcsapat múlt szombaton megszerezte második győzelmét a Szuperligában, miután az egy gólt és egy gólpasszt jegyőz Huszti vezetésével 3–1-re legyőzte a Tiencsin Csüancsient, és ezzel feljött a tabella 11. helyére. Vasárnap a Kuangcsou Evergrandét fogadja.

huszti629
huszti629

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik