Légiósok: Helyem lenne a válogatott keretében – Vadócz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.23. 11:48
Vadócz Krisztián az elmúlt fél évben a Mumbai City légiósa volt, de a bajnokság befejeztével hazautazott második indiai kalandjából. A Mumbai City az indiai Szuperliga alapszakaszának megnyerése után a rájátszásban az elődöntőig jutott. A középpályás a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt válogatottbeli mellőzéséről, valamint elárulta, hogy egyelőre nem tervezi a hazatérést.

„Igazából nincs meghatározva, hogy hova szeretnék menni. Magyarország nincs képben, ennyit elárulhatok. Játszottam már itthon, de mindig is külföldre vágytam, ráadásul a családomnak sincs honvágya, így nem érezzük, hogy ideje lenne hazatérni” – mondta Vadócz Krisztián.Vadócz Krisztián.

A 31 esztendős játékos még 2011 októberében, a finnek ellen lépett pályára legutóbb a válogatottban. Mellőzésének okát nem érti, érzése szerint kvalitásai és teljesítménye alapján helye lenne a keretben.

„Tizenegy éve játszom külföldön, ez idő alatt megfordultam Indiában, Dániában, Svájcban, Ausztráliában és Spanyolországban, ezekben a ligákban egy kivétellel mindenhol alapember voltam. A nemzetközi futballban már hosszú ideje sikerül teljesítenem, úgy érzem, hogy a kvalitásokat és a teljesítményeket tekintve helyem lenne a keretben.”

Vadócz indiai kalandjáról, valamint a jövője várható alakulásáról a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt bővebben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik