Légiósok: „Futács típusú játékosokra van szükségünk”

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 15:36
null
Futács Márkó jó teljesítményével több csapat érdeklődését is felkeltette
A horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb részéről Zdravko Mamic az átigazolásokkal kapcsolatban elmondta: a gólkirály Futács Márkóhoz hasonló játékosokat kell szerződtetnie a zágrábi klubnak.

 

„A Dinamónak olyan típusú játékosokra van szüksége, mint amilyen Futács” – mondta Zdravko Mamic, aki 2016-ig ügyvezető igazgatóként szolgálta a klubot, jelenleg tanácsadóként működik közre.

Való igaz, a bajnok Rijekától két ponttal elmaradó Dinamo Zagrebet az elmúlt időszakban többször is szóba hozták a horvát élvonal gólkirályával, Futács azonban több interjúban is elmondta, hogy mennyi mindent köszönhet a Hajduk Splitnek, így nem tűnik valószínűnek, hogy az egyik legnagyobb riválishoz távozna. Sajtóhírek szerint sokkal valószínűbb, hogy váltás esetén külföldön folytatná a magyar támadó, akinek elvileg 1.5 millió euró körüli kivásárlási árat tartalmaz a szerződése. Persze az sincs kizárva, hogy Futács marad jelenlegi csapatánál.

„Nem foglalkozom a gólkirályi címmel. Az a fontos, hogy a csapat nyerjen. Az sem foglalkoztat különösebben, hogy huszonöt éve nem volt Hajduk-játékos a horvát élvonal gólkirálya. Ezért a klubért játszom, ezért a klubért élek. Imádom a közeget, nagyon boldog vagyok itt” – mondta korábban Futács, aki hozzátette, a splitiekkel szeretné kivívni az Európa-liga csoportkörébe jutást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik