Légiósok: Elek szerint csapata a jó klubok erényeit csillogtatta

Vágólapra másolva!
2018.03.12. 19:26
Mint ismert, Elek Ákos csapata, a Kajrat Almati ha nehezen is, de begyűjtötte mindhárom pontot a kazah élvonal nyitó fordulójában. A magyar középpályás szerint együttese a jó csapatok erényeit csillogtatta.

A Kizil-Zsar FK a korábban a Honvédban és a Békéscsabán is futballozó Bratiszlav Punosevac góljával a 80. percig vezetett ugyan, de a házigazda a meccs végén fordított. Elek szerint azért is fontos a siker, mert a Kleinheisler Lászlóéktól elszenvedett Szuperkupa-vereség után nem volt felemelő a csapat hangulata.

„Nagy győzelem volt, mert ha nem játszik jól a csapat, de mégis nyer, az azt jelenti, hogy jó a gárda. A napokban nem volt fényes a hangulat az elveszített Szuperkupa-meccs miatt. Jól kezdtük a meccset, de aztán a Kizil-Zsar az első lehetőségéből gólt szerzett. A második félidőben mindent bedobtunk, fokoztuk a tempót, és sikerült kiharcolni a győzelmet. Az előző idény elején beragadtunk, most újabb győzelmet akarunk szerezni a válogatott meccsek miatti szünet előtt. Ezzel a hozzáállással kell folytatnunk, és biztos vagyok benne, hogy meccsről meccsre jobbak leszünk” – idézi Elek Ákost a sports.kz.Kleinheisler Lászlóéktól elszenvedett Szuperkupa-vereség után nem volt felemelő a csapat hangulata.

„Nagy győzelem volt, mert ha nem játszik jól a csapat, de mégis nyer, az azt jelenti, hogy jó a gárda. A napokban nem volt fényes a hangulat az elveszített Szuperkupa-meccs miatt. Jól kezdtük a meccset, de aztán a Kizil-Zsar az első lehetőségéből gólt szerzett. A második félidőben mindent bedobtunk, fokoztuk a tempót, és sikerült kiharcolni a győzelmet. Az előző idény elején beragadtunk, most újabb győzelmet akarunk szerezni a válogatott meccsek miatti szünet előtt. Ezzel a hozzáállással kell folytatnunk, és biztos vagyok benne, hogy meccsről meccsre jobbak leszünk” – idézi Elek Ákost a sports.kz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik