Légiósok: „Dzsudzsák-ügyben hétfőn sor kerül az aláírásra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.06. 17:48
A Bursaspor elnöke, Ali Ay szerint Dzsudzsák Balázs ügyében hétfőn már sor kerülhet a szerződések aláírására is. A sportvezető ezzel megerősítette a Nemzeti Sport Online pénteki információját, miszerint napokon belül pont kerül a transzfer végére.

„Nem tudom azt mondani, hogy lezárult az átigazolás, az viszont kijelenthető, hogy kilencven százalékban végleges a megállapodás, és így hétfőn már sor kerülhet a szerződések aláírására is” – nyilatkozta Ali Ay a bursahakimiyet.com.tr oldalnak.Ali Ay a bursahakimiyet.com.tr oldalnak.

Az NSO az Arab Emírségekből úgy értesült, hogy Dzsudzsák Balázst 3.5 millió euróért szerződteti a török Bursasportól az al-Vahda.

A törökök ezzel szemben 3 millió eurós kivásárlási árról írnak, a 29 éves magyar szélsőnek 2019 nyaráig van élő szerződése jelenlegi klubjával. A törökök szerint első körben az al-Vahda 1.5 millió eurót ajánlott, a Bursaspor 3.5 millió eurót kért érte. Előbbiek végül jócskán emeltek az ajánlatukon, konkrétan megduplázták, utóbbiak pedig a 3 millióra már igent mondtak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik