Nemzetisport.hu 2013.02.26 08:54 Frissítve: 2014.10.26 01:58

Légiósok: Dzsudzsák korábbi társa már csak nevet a szélső halálfélelmén

Zvjezdan Misimovic, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkvától a télen Kínába igazoló futballista az Oroszországban tapasztalt körülményekről nyilatkozott, és arról is beszámolt, amikor Dzsudzsák Balázs remegő hangon hívta a szurkolók fenyegetései miatt.

„Hogy mire emlékszem? Nalcsikban a stadion mellett két tank parkolt – mondta nevetve a németországi születésű bosnyák támadó középpályás. – Azt hiszem, az volt az első idegenbeli meccsem a csapattal. Sokkolt a látvány. Még Groznijnak sem volt ekkora hatása rám, ott minden ellenőrzés alatt állt.”

Misimovic arról is beszélt, milyen érzés volt, amikor a Dinamo Moszkva szurkolói tavaly ősszel megfenyegették a játékosokat, sőt festékpatronokkal lőttek a futballistákra és a szakmai stáb tagjaira a gyenge eredmények miatt.

„Én akkor nem voltam ott: egy sérülés miatt a bázisunkon kezeltek. Emlékszem, a rémült Dzsudzsák hívott, és remegő hangon mondta, hogy a légiósokat halálosan megfenyegették” – mesélte nevetve Misimovic.

Mint ismert, Dzsudzsák Balázst és három társát külön megfenyegették a Dinamo szurkolói tavaly októberben, amikor a magyar szélső, illetve Kevin Kuranyi, Luke Wilkshire és Christian Noboa fényképével ellátott szórólapokat dobtak a pályára, amelyeken az volt olvasható: „Ha a klub és az edzők képtelenek motiválni benneteket, higgyetek nekünk, mi megtesszük helyettük. Mi vagyunk a szurkolók, és a mi módszereink kicsit komolyabbak.”

2021.11.23 17:38:17

Légiósok PÓR KÁROLY

A válogatott szélső nem szeretne hazajönni a nyáron – úgy érzi, sokat fejlődhet a holland közegben.

2021.11.20 14:15:57

Légiósok POLGÁR LÁSZLÓ (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Kleinheisler László nem kapott lehetőséget a Dinamo Zagreb otthonában megvívott bajnokin.

2021.11.17 12:16:46

Légiósok PÓR KÁROLY

A válogatott több kulcsemberét is ugyanaz a német ügynökség képviseli – reagáltak Szalai átigazolási ügyére.

2021.11.02 13:38:32

Légiósok PÓR KÁROLY

Németh Hunort a dán válogatottba is hívták, de múlt héten bemutatkozott Sándor György U15-ös csapatában.