Légiósok: Busai nem lépett pályára Indiában, csapata ikszelt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.03.14. 15:13
Az indiai labdarúgó-bajnokság (I-League) 19. fordulójában Busai Attila nem lépett pályára a NEROCA FC színeiben. Csapata a Chennai City ellen 2–2-es döntetlent játszott.

Busai Attila a kispadon foglalt helyet, s onnan nézte csapata álomkezdését: a 9. helyen álló NEROCA már az 1. percben megszerezte a vezetést az esélyesebbek számító Chennai City ellen. A hazaiak sokáig nem örülhettek, mert a vendégek a 21. percben egyenlítettek, majd az első félidő vége előtt meg is fordították a találkozót – mindezt úgy, hogy 1–1-es állásnak Busaiék tizenegyest hibáztak. Busai Attila a kispadon foglalt helyet, s onnan nézte csapata álomkezdését: a 9. helyen álló NEROCA már az 1. percben megszerezte a vezetést az esélyesebbek számító Chennai City ellen. A hazaiak sokáig nem örülhettek, mert a vendégek a 21. percben egyenlítettek, majd az első félidő vége előtt meg is fordították a találkozót – mindezt úgy, hogy 1–1-es állásnak Busaiék tizenegyest hibáztak.

A második félidőben a vezető gárda emberhátrányba került, s úgy nézett ki, hogy nem változik az eredmény, ám a NEROCA a 90. percben újabb büntetőhöz jutott, amelyet már nem hibázott el. A vége 2–2, Busai együttese maradt a 11 csapatos bajnokság 9. helyén.

INDIAI I-LEAGUE
19. FORDULÓ

NEROCA FC–Chennai City 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik