Légiósok: Bőle elbúcsúzott a klubjától, irány a Fradi?

Vágólapra másolva!
2017.06.11. 12:26
A CSMP Iasi labdarúgócsapatának magyar középpályása, Bőle Lukács a közösségi oldalán búcsút vett a román klubtól.  

Mint azt már jeleztük, a Fradinál szívesen látnák a játékost – úgy tudjuk, a zöld-fehéreknél a napokban várnak választ Bőle Lukácstól, vagyis hamarosan lezárulhat az átigazolási ügye. Mint azt már jeleztük, a Fradinál szívesen látnák a játékost – úgy tudjuk, a zöld-fehéreknél a napokban várnak választ Bőle Lukácstól, vagyis hamarosan lezárulhat az átigazolási ügye.

Bőlét több csapat is szerződtetné – Panicos Makedonas, a játékos menedzsere izraeli, török és orosz ajánlatokról is szót ejtett.

A 27 éves középpályás július elsejétől szabadon igazolhatóvá válik, közösségi oldalán pedig most elbúcsúzott a CSMP Iasitól.

„Ezzel a videóval szeretnék köszönetet mondani a CSMP összes alkalmazottjának – a csapattársaimnak, a vezetőségnek, a stábnak és mindenkinek, akinek szerepe volt benne, hogy a klub ott van, ahol. Végezetül szeretném megköszönni a csodálatos szurkolóknak. Itt váltam futballjátékossá! Rengeteg új barátot szereztem az elmúlt három évben, ez egy gyönyörű város, remek emberekkel. Mindig a szívemben lesztek! Rajongótok, Bőle Lukács.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik