Légiósok: bemutatták Dzsudzsákot, mezszámot is kapott – fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.17. 20:20
Szerda este hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be Dzsudzsák Balázst új klubja, az arab emírségekbeli al-Vahda. A magyar válogatott játékos 2018-ig írt alá, és a 22-es mezszámot kapta – derül ki a klub hivatalos honlapján olvasható közleményből.

Dzsudzsák Balázst a klub vezetőségének egyik tagja köszöntötte. A magyar játékos elmondta, hogy elsődleges célja minél hamarabb beépülni és a lehető legtöbb gólhoz segíteni a csapatot.Dzsudzsák Balázst a klub vezetőségének egyik tagja köszöntötte. A magyar játékos elmondta, hogy elsődleges célja minél hamarabb beépülni és a lehető legtöbb gólhoz segíteni a csapatot.

 




„Nem szeretnék a múlttal foglalkozni, a jelen és a jövő érdekel, csak a jelenlegi szezonra koncentrálok, és arra, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a bajnokságban. A csapat több mérkőzését is megnéztem, tetszett, amit láttam” – felelte Dzsudzsák egy Bursasporral kapcsolatos kérdésre.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Dzsudzsák Balázs szerződtetése kimondottan a vezetőedző, Javier Aguirre döntése volt, a magyar szélső beépítésével a csapat támadóerejét és variációs lehetőségeit szeretné erősíteni.

(Fotó: az al-Vahda Twitter-oldala)
(Fotó: az al-Vahda Twitter-oldala)
(Fotó: az al-Vahda Twitter-oldala)
(Fotó: az al-Vahda Twitter-oldala)

Dzsudzsák Balázs klubváltásáról szerdán ügynöke, Vörösbaranyi József nyilatkozott, az interjú során elismerte, hogy hibáztak 2011-ben, amikor a játékos távozott a PSV-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik