Légiósok: az álarcos Leandro azért nem fejelt, mert félt? - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.13. 17:11
null
Leandro álarcban játszott az Apollon ellen (Fotó: protathlima.com)
A korábbi magyar válogatott Leandro járomcsonttörése ellenére pályára lépett tegnap az Omonia Apollon elleni, hazai pályán 2–1-re megnyert kupameccsén. A beszámolók szerint jól játszott, viszont a 88. percben megakadályozhatta volna a vendégek szépítését, ám nem mert fejelni, és az a gól a visszavágón még sokat számíthat. A futballista megkeresésünkre azonban cáfolta, hogy félelemből nem ugrott volna fel.

Leandro a téli szünetben még arról nyilatkozott, hogy a ciprusi Omoniától visszatérne Magyarországra, ehhez képest továbbra is alapembernek számít a csapatban. Múlt héten járomcsonttörést szenvedett, de mint arról már beszámoltunk, ennek ellenére benevezték az Apollon elleni szerdai kupameccsre, és maszkban végig is játszotta a találkozót, amelyet 2–1-re megnyert a hazai pályán játszó Omonia.

A protathlima.com beszámolója szerint Leandro remekül játszott a találkozón, ám a 88. percben nem mert belefejelni egy előre ívelt labdába, az akció pedig góllal zárult. A honlap szerint azért nem fejelt, mert féltette magát egy újabb, súlyos sérüléstől. A gólnak azért lehet jelentősége, mert az Apollon így 1–2-vel várja a kupanegyeddöntő jövő heti visszavágóját hazai pályán, ami azért lényegesen kedvezőbb, mint 0–2-ről indulni.

Az esettel kapcsolatban megkerestük Leandrót, aki elmondta, szó sem volt félelemről.

„Ha félek, nem is lépek pályára. Az orvosok amúgy sem javasolták, hogy pályára lépjek, de mivel a csapatnak szüksége volt rám, maszkban vállaltam a játékot. A gólnál egyszerűen rosszul helyezkedtem, későn vettem fel az emberemet, és mivel úgy éreztem, fejjel már nem érem el a labdát, ezért nyúltam utána lábbal. Nem sokkal a gól után például volt egy másik helyzet, amelynél elfejeltem a beadást, vagyis szó sincs arról, hogy a sérülésveszély miatt nem mertem felugrani” – válaszolta a védőként és középpályásként is bevethető futballista. Leandro hozzátette, hogy mivel a klubnál ragaszkodnak hozzá, így minden jel szerint a nyárig még marad az Omoniánál.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik