Légiósok: Amerika lesz a következő lépcsőfok – Németh Krisztián

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.09. 08:20
A katari labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Garafa magyar támadója, Németh Krisztián az M4 Sport Sportreggeli című műsorában reagált a Rangershöz igazolásáról szóló pletykákra, valamint beszélt a lehetséges amerikai visszatéréséről és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőről.

„Egy év van hátra a szerződésemből, így ki kellene vásárolni, ezért jelen pillanatban nem reális a váltás. Ugyanakkor bármi előfordulhat, van egy kivásárlási áram, ami nyártól alacsonyabb lesz. Jelen pillanatban nyárig tervezek, meglátjuk, hogy a klubbal hogyan képzeljük el a folytatást. Nyáron tudok majd többet mondani” – mondta Németh Krisztián, aki a jövőben visszatérhet az MLS-be.Németh Krisztián, aki a jövőben visszatérhet az MLS-be.

„Európába szívesen visszamennék, ám többször elmondtam, hogy szerintem Amerika lesz a következő lépcsőfok számomra. Nem tudom, hogy mikor fog létrejönni a váltás, egy vagy két év múlva, de megszerettem az ottani bajnokságot, és az azt körülvevő légkört, így jelen pillanatban ezt látom a legnagyobb lehetőségnek.”

A magyar válogatott Portugáliával mérkőzik meg két hét múlva, és Németh szerint képesek lehetünk a bravúrra.

„Fontos mérkőzés következik a válogatott számára. Mindenki tudja, hogy Portugália az esélyes, de bizonyította már ez a csapat, hogy bravúrokra képes, gondoljunk csak az Eb-meccsre. Pozitív szemlélettel megyünk neki a találkozónak, és reméljük, hogy legrosszabb esetben is megmarad a kétpontos különbség, vagy esetleg meg is tudjuk előzni őket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik