Légiósok: Albánia után Írország – ismét országot vált a magyar középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.30. 12:46
Olasz sajtóinformációk szerint Adorján Krisztián, a Novara labdarúgócsapatának kölcsönjátékosa távozik az albán Partizanitól, és Írországban, a 12-szeres bajnok Dundalk FC-ben folytatja a pályafutását.

A tuttomercatoweb.com úgy tudja, hogy a 25 éves magyar középpályás nem tölti ki egyéves kölcsönszerződését Albániában, hanem Írországba, a Dundalk FC-hez igazol, szintén kölcsönbe.tuttomercatoweb.com úgy tudja, hogy a 25 éves magyar középpályás nem tölti ki egyéves kölcsönszerződését Albániában, hanem Írországba, a Dundalk FC-hez igazol, szintén kölcsönbe.

Adorján augusztusban került az albán élvonalban jelenleg hatodik helyen álló Partizanihoz, melyben 11 tétmeccsen egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

A Dundalk FC a tavaszi-őszi rendszerű ír bajnokságban tavaly a második helyen végzett, így a nyáron megmutathatja magát az Európa-ligában. A 2018-as idény az íreknél február 16-án kezdődik.

Az olasz portál arról nem ír, hogy Adorján kölcsönszerződése mennyi időre szól majd.

Az MTK-ban nevelkedő korábbi korosztályos válogatott labdarúgó korábban megjárta az angol Liverpoolt és a holland Groningent is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik