Légiósok: a Leipzig még karácsony előtt bejelentené Szoboszlai érkezését – sajtóhír

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.12.11. 13:39
null
Szoboszlai Dominik a télen Lipcsébe igazolhat (Fotó: AFP)
Német sajtóértesülés szerint Szoboszlai Dominik klubja, a Red Bull Salzburg és a német élvonalbeli RB Leipzig szinte mindenben megegyezett egymással a magyar válogatott labdarúgó átigazolásáról, és a játékos is eldöntötte, hogy a lipcseieknél folytatja pályafutását.

 

A Sky Sport úgy tudja, Christoph Freund, az osztrák együttes sportigazgatója ezen a héten Lipcsében tárgyalt a 20 éves magyar középpályásról. Állítólag mindkét fél még karácsony előtt szeretné bejelenteni Szoboszlai klubváltását.

Szoboszlai Dominik a téli átigazolási időszakban szerződhet a Salzburgtól a Leipzighez, amelyben két honfitársa, Gulácsi Péter és Willi Orbán futballozik.

A fiatal tehetséget – akinek kivásárlási ára 25 millió euró – a közelmúltban számos topklubbal szóba hozták: az Arsenal, a Tottenham, a Real Madrid, az AC Milan és a Bayern München érdeklődéséről is lehetett hallani.

A brit Sky Sports pénteken arról írt, az Arsenal januárban szeretné átigazolni Szoboszlait, ám úgy tűnik, a Székesfehérvárról származó futballista a Bajnokok Ligájában szereplő RB Leipziget választja.

Szoboszlai a mostani idényben 19 tétmérkőzésen összesen nyolc gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott a Salzburg színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik