Légiósok: a Bajner-titok nem volt titok, „mázlista Notts”

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 09:55
Mint ismert, Bajner Bálint az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Ipswich Towntól a harmadik ligás Notts Countyhoz szerződött. Most azonban kiderült, nem volt olyan egyszerű az átigazolás, mint azt gondoltuk.

Leigh Curtis, a Nottingham Post hasábjain elemezte Bajner Bálint átigazolását, és a brit szakíró szerint „hatalmas mázlija” volt a Notts vezetőségének, hogy le tudott csapni Bajnerra, ugyanis egy másik érdeklődőnek „köszönhetően” kis híján lecsúsztak a magyar csatár szerződtetéséről.

„Kedves magyar nép!” – trolltimátum a Bajner-imádóknak
Néhány nap tiltás után ismét elérhető magyar IP-címről a Bajner Bálintot januárban szerződtető Notts County Facebook-oldala. BŐVEBBEN ITT»

Amint arról az átigazolási időszak elején beszámoltunk, a szintén a harmadosztályban szereplő Oldham Athletic is szívesen látta volna Bajnert a soraiban, ám a Laticset irányító Lee Johnson a sajtóhírre reagálva megsúgta, nem versenyezhet a Notts ajánlatával.

Curtis beszámolója szerint az Oldham mesterének rövid nyilatkozata a korábbi Dortmund-csatárról felbőszítette a nottinghami együttes vezetőségét, ugyanis a Notts szerette volna titokban tartani az ajánlatot, nehogy egy másik klub ellopja az orruk elől a támadót.

„El tudják képzelni, amint José Mourinho kommentál egy átigazolást, amelyet a Manchester United akar nyélbe ütni? Nem kellett volna az Oldhamnek beleszólnia, hatalmas mázlija volt a Nottsnak, hogy nem hiúsult meg az átigazolás” – olvasható a nottinghampost.com-on.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik